Sayın Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU, Fransa “MEDEF International” heyetini kabul etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil KARAİSMAİLOĞLU Fransa “MEDEF International” heyetini  29 Eylül 2021 tarihinde Ankara’da kabul etti.

Bakanımıza görüşmede Bakan Yardımcılarımız Sn. Ömer Fatih SAYAN ve Sn. Enver İSKURT, Haberleşme Genel Müdürümüz Gökhan EVREN ile Genel Müdürümüz Burak AYKAN ve ekibi de eşlik etti.

 

Bakanımız Sn. KARAİSMAİLOĞLU, heyetin  ülkemize yaptığı ziyaret vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve görüşmenin ülkelerimiz arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinde ve daha ileriye taşınmasında önemli bir adım teşkil edeceğini söyledi.

 

Ülkemizin bugüne kadar yüksek hızlı tren hatları, Marmaray ve Avrasya Tüneli gibi denizaltı tünelleri, Orhangazi ve Yavuz Sultan Selim Köprüleri ve benzeri prestij projelerini başarıyla tamamladığını belirten Sayın Bakanımız, Türkiye ile Fransa’nın ulaştırma alanındaki proje ortaklıklarını güçlendirebileceğine vurgu yaptı.

 

Görüşme Bakanımızın Fransa ile işbirliklerimizin daha da artması temennisi ve ziyaretleri için kendilerine teşekkürü ile son buldu.