“Bozulabilir Gıda Maddelerinin Taşınmasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Kurumsal Kapasitenin Güçlendirilmesi” projesi Tanıtım Toplantısına katılım sağladık


Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı (USOP) altında yürütülen “Bozulabilir Gıda Maddelerinin Taşınmasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi” projesi tanıtım toplantısı 28 Eylül 2021 günü Ankara’da gerçekleştirildi.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün proje faydalanıcısı olduğu ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen projenin tanıtım toplantısı, Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen geniş katılımlı bir etkinlik ile gerçekleştirildi. Proje, bozulabilir gıdaların kalitesinin taşımacılık sırasında yüksek düzeyde korunmasını amaçlıyor. Dünyada 50 ülkenin taraf olduğu ATP anlaşması kapsamında UAB’nin kurumsal kapasitesinin güçlendirilmesinin amaçlandığı projenin Tanıtım Toplantısı açılış konuşmalarını Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Sn. Selim Dursun, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürümüz Sn. Burak Aykan, Ulaştırma  Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürümüz Sn. Murat Baştor ve AB Türkiye Delegasyonu Ulaştırma Politikası ve Altyapı Yatırımları Sektör Yöneticisi Sn. Göktuğ Kara yaptı.